Мацо и Ноеми фала ви, но не, ни приближно. Девојкава што ја постирала Хипи е приближно до некаде...тенот, обликот на фацата, устата исто, само што мојата не е таква тажна, см’кната надолу, но е полна да, носот е ко на Хипи сликава, само троа прчкаст нагоре, очите ми се крупни и кафеави, а косата ми е црна, црна, црна ептем црна и права долга.
Маца немам никакви сличности со девојкава Боа прекрасно видео Не сум толку слаба (за жал) Ама така на прв поглед имаме некои сличности со девојкава
Не мало. Подолго и малце позаоблено ми е лицето. И очите не ми се олку коси. Носот ми е поголем а веѓите потенки. Ти си ова
А тебе firequeenn кога те читам те замислувам како андриана од The Hilss само со малку посвветла косичка [/quote] Веѓите ни се исти и како што кажа посветла коса имам
Сега го гледав спотот на Timbaland - Morning After Dark и Soshy ме потсетува некако на Wild.Child Помлада секако Мерлинка
Скај можеби во обликот на очите и веѓите потсетувам, посебно на првава слика. А и устата ми е тука некаде, само што долните усни не ми се толку полни. Ме бендисаа тетоважите.
Мене тешко ми иде во оваа тема, некако не можам да најдам соодветни фотки во однос на тоа како ве замислувам Мерлинке - не сум таа, не сум толку плава, одземи од градите малку и додади во г’зот и ќе ме биде Гоу - епа није фер, ти ме знаш! Има сличности, особено цигарата! Штрумфетке - очите се тие, зелени, косата мање више таа, усните не баш Фала девојки!
Па си ми ги погодила веѓите,бебешките шишки кај челото што многу си ги мразам ,тенот,бојата на косата..Очите и устата си ги утнала. Фала многу на обидот. Јас тебе вака те замислувам. Спојлер