Обликот на лицето е тоа а и носето доста погодено . Бојата на косата е таа а и обликот тука некаде. Веѓите ми се прави и устата потенка
а за мене некое сличе може? до некаде не сум толку инволвирана во сите муабети..ама ако не ја мрзе на некоја Feminka да ме замисли добро би ми дошло
Offspring, ми личи на борбената Мулан: ЛивингГлам, на нежната Трнорушка: Trendafilka, на пргавата Ариел: ljubam, на вредната Снежана:
Shiningstar обликот на ликот не баш,обликот на веѓите скоро ист,очите не баш,крупни очи имам,носот тука некаде и устата тука некаде, само не многу полна уста,средна Фала ти
Сега гледам сликава, одамна никој не ме замислил Карина ич немам сличности со девојкава, тенот ми е за нијанса потемен, немам шишки, потемна боја на коса и виткана како тоа пунџичето од назад со малку поголемки локни на краевите видно изразени, а горе од спиење се сплескуваат. Поголемо и подолгонавесто лице имам и поинаков облик на уста и очи, фала за обидот. И мала помош, ми имаат кажано дека (веројатно најмногу во погледот) сум личела на Софија Лорен. Тебе вака те замислувам Спојлер П.С бај д уеј, еве дур су овде, мала помош, тазе миена, неисушена специјално сликана за овде, в пижамки П.П.С занемарете ја пижамата, Спојлер баѓи широчка ама удобна, ама таа на сликава не е важна Повелеле на страна свртена е
Ла чика, ти го средив постот, ги имаше малку измешано quote со сликата и настанал хаос, сега средено е