Чисто да видите, како ве замислував кога се зачленив на форумот или кога вие се зачленивте Големо влијание имаа вашите аватари, да си знаете! Fearless Living Glam Сесилија Трендафилка Wild Child Starfish Edit. Kim (пред малку ставив слика ама не ми искочи ајде втор обид) http://www.pulsarwallpapers.com/data/media/380/Holly_Valance_04_1600x1200_Wallpaper.jpg
Lux, немам ништо заедничко содевојкава освен устата но не ми е толку испукана ,должината на косата тука некаде а бојата не е баш слична.Сепак фала на обидот
Немам сличности со сликата од Happygirl13. Од Пирамида сликата премногу ми се допадна, на лик не личиме, а стилот е тука некаде. Тебе како Џенифер те замислувам, мислам дека и ти имам кажано Додека ХепиГрл13 ми личи на...
Пирамитке, не си личиме со Холи, само сме стари пријателки Јас тебе те замислувам како Џенифер Анистон, ми е гајле ти што викаш дека не си личите и секогаш кога ја гледам на тв, ваму-таму ме потсетува на тебе
Еве ме и мене, мојот ред стигна веќе долго време сум на форумов,на почетокот немав никаква идеа за тоа кој од членовите на кого ми личи, барем од тие што ги знам долго време, ги читам, па сега веќе имам некаква си замисла, Спојлер иако знам дека ќе утнам ама да пробам,генерална проба сметам дека треба да поставам слики, бидејки неколку пати некои од нив, претходно ставаа слики за тоа јас како изгледам,па чуствувам дека ми е должност и јас да ставам слики за нив
Не си премногу далеку. Тенот си ми го погодила боја на коса, очи таа сум. Права ми е косата ама понекогаш ја виткам де фацата обликот до некаде тој е, само имаме разлика во формата на очите, устата мојата е пополна и носот не ми е таков тесен како нејзиниот. Но ти благодарам. Подоцна ќе те побарам и јас тебе по ова интернетов А ќе заборавев и ја обожавам Селма ти благодарам што ме замислуваш така Убава сум бе
Не, немам никаква сличност,фала ти Ливингглам немам никаква сличност со девојката,не сум плава фала ти Ким оти не кажа претходно дека не си плава а :geek: да знаев барем
Еее Горде не знаев дека не знаеш дека не сум плавуша :geek: Сега ќе треба пак да ме замислиш Еве си ти, еднаш кога те сликав
Ким како незнаеше, дека незнам дека не си плавуша ај за скоро време се надевам ќе ми текнит Ким јас да ти кажам точно дека сум црна ко на сликицава,ама не сум таа сепак фала ти
Значи Гордана секоја чест,.. за тебе уопште не сум се променил... Eве и од мене,.. личи и на Гордана... ама не баш... http://www.youtube.com/watch?v=1-q26znE6cM