Во овие мигови колку посакувам членовите да имаат дозвола да го менуваат корисничкото име... Барем едно А напред да додадев ... :
eve i od mene aplauz za trudot na marli, samo sto kosata ja nosam prava i dolga.Bravos bre Marli na site ni pokaza deka i maskite mozebi imaat sesto setilo
Јас нема да бидам досадна и да барам слика од марли ама барем се надевам дека не ме замислувате како "мртва девојка" (морав да се смеам на моја сметка ради оценката што ми ја дадоа) а инаку изгледам многу живо...
Марли...човек кој не зборува многу, и тоа што ке ти го каже вреди . Не знам зашто...ама можам да го замислам само со една гримаса на лицето - на сталожен човек. Брејвхарт...принципиелна девојка, концизна во одговорите, отсечна, амбициозна. Реинбоу ја змаислувам како многу слатка девојка, зрела и верна во љубовта. Се надевам дека нешто погодив зашо интуиција, шесто сетило тапа сум...па така нешо според логика :roll:
babyketi...na dvete sliki e ista devojka... eve gi originalite... samo kaj tebe bea dve razlichni...ama ne bea fatalni...
Veruvam deka se isti devojki ,ama ovaa vtorata ,vistina mnogu lici na Ariel! Za mene bas i ne pogodi ,ama aj Posle so Merlinkava se popravi ,ama.....
...ma ne te dojmev kako fatalna... ...da kazeshe se kje mi beshe jasno... ...aj za tede i gordana10 za istite pari ...kje ima novi... ...i eve ushte edna nova...