k.i.m LivingGlam Seznajka2 Wild Child освен формата на лицето бојата на косата ии тенот немам ништо заедничко со девојката.Иначе фала ти што се обиде
Не личиме со девојкава Хипи Сепак фала ти за замислата. Јас веќе имам поставено во пар нарвати слика како те замислувам.
Па, немам сличности со девојките баш... Хипице веќе со таа твојата ич немам, не сум плавуша Еве јас како ве замислувам вас Хепи грл 13 само без тој пирсот Хипи, само не олку фенирана и со потемна коса
Aaaa Мисс, ова според имево а? :geek: Шознам, можеби ептен малку во нешто, и јас имам големи очи, но се уште не си ја немам најдено двојничката Ќе пробам и јас да те најдам тебе
LivingGlam Спојлер Macalove Спојлер Phyramide Спојлер mims-89 Спојлер Marilyn-Monroe Спојлер едит: Багуфче Спојлер
Дејана не си ме погодила баш,бринета сум и имам темен тен. Погодено ми е брадата,таква со дупче е и мојата и устата ми е погодена исто. Јас и претходно имав поставено слика за тебе ама изгледа не си ја видела.Еве ја пак.
Хипи , мене ли ти тоа.. пак јас, ваква лепота... та на тој прцул ли ти личам?!? Спојлер Еве го Хипито. Не ја вознемирувајте ! Кај и да е ќе почне со учење . Уште малку само, недостига.. недостига... ќе најде што. Па после охооооо попара од страните ќе стори Спојлер Ливинг Спојлер И Багуфче и МацаЛов Спојлер
Најдобро мислам дека ме погодила ливинг глам...очите ми се зелена боја ,и така во некои црти може да се каже дека потсетувам.... Багуфче немам таква остра фаца баш сум фина...