Е жапче жапче .Носето е тоа,формата на очите е таа само бојата не е погодена,устата ми е малку по тенка, челото ми е иста големина,косата чист промашај. Hipica baguf4e MacaLove
Очите да, косата да, јес да Фелисити била порано исто балерина ама Ливинг бе...абе озбилно ти личам на неа? Не да ми го погоди Фала, ова е голем комплимент Ливинг
Ми личиш, пак потврдувам. Абе убаво фризурчево на оваа момичкава Таман решив да ја пораснам, проблем ми направи Инаку личам малце, млако е Шишката си ми ја погодила, обично така ми е скриено едното око
Уф скајче ни една допирна точка ни тен, ни висина, ни коса, ни очи, ни носе, ни облик на главата. Ништо
Девојкава погоре има иста коса како мојата, исти веѓи само јас имам малку потемни, иста форма на лице (јас имам повертикална) и слична на уста. И тенот ни е тој. Јас сум пониска, имам поголеми гради и позаоблена уста а, и кафени очи. Ама на прв поглед ме заплаши дури Која е оваа ? Инаку за Росоњерката :
Хаха оваа е Пирамида само со друг аутфит(друга гардероба) и смеѓо накај плава коса пократка ... многу вака потсеќа на неа во цртите Сис сори ама стварно ми заличе