Немам заеднички црти со девојкава. Можеби само бојата на косата и некои сличности во челото , друго ништо
Искрено.... Наликува на мене...косата е таа,и должина и форма и се.... Очите тука незнам каква боја се моите се зелени... Само не се совпаѓа формата на веѓите и благи ептен мали промени во пределот на устата....значи се на се :up:
Со оваа имаме повеќе заеднички црти макар не сосема, не баш-баш Но вау, ама сум хот во твојата глава Фала ти
http://www.marieclaire.com/cm/marieclai ... 513200.jpg ја па вака ја замислувам Zhapce не знам зошто така ми дојде што интересна темава
хахах не не хахахаххахаххахахахаха Јас ко на сликите ве замислувам ццц Изгледа немам бујна фантазија ЕДИТ: Естел тогаш Дајмонд
жапче, имам таква боја на коса-мааалце потемна и права, исто такви кафеави очи, тенот е тука некаде, битно главните црти ги имаш погодено П.С аватариве што ги ставам , најдобро ме одсликуваат бидејќи редам девојки со кои имам најслични црти
Идете назад за некои страници, ја прва Чед го спомнав.. Ова е Жапче Ова Вајлд Ова Дафне Ова Хипи Ова Гоу
Фала ти pink4ever Само жабетинчево е темнокосо и антипушач ГОООЛЕМ ! А, ти да не си случајно ова девојчево