Wild.Child Во ликот вака: Во очите: И косата: И не знам зошто, ама мислам дека Вајлд личи на Hayley од Paramore.
Има сличности има моите очи се малку поинакви, покрупни и кафени, веѓите се такви, носот горе-долу и насмевка немам толку шиорка.. устата ми е пополна, но фацата е тука негде Фала ти А, ти да не си ова
90% си ме погодила само очите ми се малку покрупни. Инаку коса, усте мало, носот ми е додуше помал од таа на сликата ама во глобала ДА потсеќам на неа. И немам зелени него црни очи како ноќ!!
Со Алба ништо заедничко немаме имам помали очи како Шакира, помала уста и од Шакира, носот како Шакира сличен, тенот како на сликава иако имам побел, формата на веѓи како Шакира само моите се потенки и не се фарбани туку се кафеави и сум скроз плава како што е таа шатирана со бланш на сликава дефинитивно најслично со Шакира
Гоу имам нешто заедничко со девојчето како: устата, носот, очите ми се плаво-зелени (променливи), веѓите се тие, а косата е пократка и поправа и посветла. Значи блиску е. Душица
Неее... Многу различна сум од Мајли... за гаќите не забележав, во ликот така ја замислувам и како темпераментно скока нешто Има сличности во само во обликот на устата ( не забите) . Смеѓа сум јас, со кафени очи.. Ај да пробам уште некои Јарец6 Аврил Мимс-89
Си личиме... Веѓите ми се такви, само светли... Немам бемка кај устата и брадата ми е позаоблена. Kaпкејк... Само со хазел очиња..
Фала фала си личиме ние со Џоли до некаде само што поубаво ми се обликувани усниве и имам помало носе. Другото тука е фала Ај ќе редиктирам за Љубов слика еве и линк бидејќи не се отвараат сликтие што ги пуштам http://www.google.com/imgres?imgurl...1&ndsp=26&ved=1t:429,r:3,s:0&biw=1366&bih=641
Леле Есперансаааа не знам ни ја зошто ама немам допирна точка хахаха имам коси шишки настрана долги права плава коса оваа е шатирана, кафени очи и веѓите ми се друга форма и потенки ии помала уста и немам ваква фацаа хахахахахахаха и немам вакви забиии