Скај не личам баш на оваа очите ми се повеќе како од Анџелина (од постот на Љубов) само хазелни усните до некаде тука се,но обликот на лицето не ми е таков. Фала
Со некои измени, како носот, веѓите, обликот на фацата таа сум Јок, ова не е Јарец... ова сум јас кој ме сликнал најмногу личи оваа девојка на мене од сите до сега ..
Имам многу сличности! Косата таа должина, само по светла. Дури накај руса оди. Веѓите исти, ама очите ми се минијатурни! Другото погодено колку толку, такво мало лице имам. А ти пинк
Wild.Child На сликава прво Душица, Лин, Капќејк и Плавуша Lov3 Baguf4e И ако може некој мене да ме замисли
Спојлер Пинк не личам на девојката,ти жапче си ја сликала Инаку мене најмногу ми викаат дека личам на една ¨тетка¨од турскиве серии и јас многу се нервирам,ама чим викаат има нешто
Аха Јарец6, признај која од убавиците ej нема љутење бе, сериските можда им се заникаде, ама они се сВита до една згодњачини женски А, да не си Езо од Сител, овај бунтовничкава
Марамче ова во договор со Мерлинка а?еее ќе ве карам Инаку не е Езо,ме зезаат дека сум и била близначка на Шеќерка ама не е така според мене,ама според луѓево