Кендице бомбонче едно, дури сега се гледам, со длабоко извинение ама немам ни една сличност со девојката. Ама фала.
^^... Девојќи сите сте во право,.. а не ни важно... ....... и онака на никој не му се допадна... Еве уште едно,.. а можда и последно... http://www.youtube.com/watch?v=UNa0gGRPhHU
Благопријатно изненадена и наежена.Тенк ју мај френд! На моменти мислам дека само Марли не чита детално,иако не ни пишува толку често! И се согласувам со Жабата наша!
Се согласувам со Жапче и со Лилит, уметноста...што ли бидна со уметноста изгледа само јас ја сакам уметноста Секогаш интересни и креативни работи прави Марли, оригинални, со слики и видеа а како незнам посебно со видеата со вметнување на потпис, слики и уште нешто имаше, не ми текнува, ама како и да е оригинално.
Еве ја Мис Независна Цело време се мислев на кого ми личиш и ми текна, на Миа од Млади Бунтовници. Блиску сум?
Па може сум така размазена Друго немаме ништо заедничко ,освен можеби формата на лицето Ама еве,ќе ти откријам која форумџика личи на Миа во фаца Спојлер СкајЕнџел Фала ти многу на обидот
Најубава, го имам јас тој поглед, кога сакам да кажам некому што тресеш, а не ми се трошат зборови ама не си личиме со женската сепак фалаааа! ват ду ју сеј ту дис? Спојлер само долга црна коса а ?
Па можда малце личам во носот, и во тенот таква сум бела, а другото покрупни ми се очите а и устата ми е полна но сосема поинаква форма имам јас... Фала ти жабо тропска