опаааа еве ја и мојата :mrgreen: ФАЛАААААААА МАРЛИ има сличности....косата ми е 100% таква....баш во моментов ми е права дека сега ја пеглав на лицето цртите ми се тука некаде Thanks A LoOoOoOoOoT :up:
...ete vidish a jas sega peglan charshafi... ...poshto mi e vrukja peglata... ...od predhodno...i jas ti ja peglav... ...slikata...
MARLIIIIIIIII PETOOOOOOOK E.....T.E POMINA.........A JAS NEMAM SLIKA.....A MI VETI....ako ako ...nemora
iiiiiiii...stvarno sum ti rekol za petok...moja greshka... gotovo...utre zdravje ti si slednata... ops:
jeeeee.... .......cekaaaam...edvaj hock: ....a sto mi rece mi rece...mi veti, deka bev na cas... pozdravceeee....i za docnenjeto cekam da me pogodis
dobro sto fati red ti, jas cekam seuste. i mene mi rece marley deka ke dobijam slika ama koga ne znam. ako,ke cekam
Хаха....случајно влетав ја у ред...Марли прозиваше и само јас бев на час и така....инаку којзнае кога ....не сум јас омилена фацка, ради едно кафенце шала Ама Марли ни е срцка...нема промашај....не се секирај, може ќе забави ама не заборава....а и неможе да постигне...он сам....а ние сите а јас а јас.....а јас па највеќе досаѓам.... ops:
iako su novo zacleneta mnogute komentari na poveketo temi sto gi imate ostaveno navistina mi se dopaga toa sto imate prekrasna komunikacija megusebno iako gledam deka poveketo ne se poznavate edni so drugi.....site ste ok a mozev da zabelezam deka Marley e najkomentiran i najbaran...........seuste e rano za da imam moe mislenje za vasite likovi no mi se dopagate navistina i ako bi mozelo da dozvolite i jas da ostavam po nekoj komentar za vass..
се разбира дека може Марли со манекенкава ме спореди а???....ама за манекенка, ми фалат сантиметри....