Благодарам Марли, се гордеам со тебе. Си ја погодил Мерлин, а мене особено во првите кадри (ајкула нели ). Уметничиште едно! И во право си беше Ливинг, ова е досега најдоброто.
Ha Oфи, па колку сака нека се лути иста е во живо... и баш е убава девојкава! иста офица, само Офица со црвена коса
па јас не баш! ама мојава е до некаде диетална, само со пудинг и вода, праски и по некоја бисвита едит- таа е за мене, а за другите поубава за греотка A зашто постов ти личи на?? Tи личи дека гладни и ненајдадени ќе седиме! не сестро, нот тдеј тдеј ис мај брдеј јас ќе јадам, макар и мизернава торта
Го пуштам тв-то и ги гледам тие глумици и ми заличија на феминките. Со девојчето немам некои сличности освен во обравчињата и така во обликот на очите.
па имам некои сличности формата на лицето само не ми се толку буцкасти обравчињата,усните,јас имам погусти веѓи и различна форма на носот и пеѓички...фала kate-the-great интересна замисла
Скајчеее Косата тука некаде само малку пократка а камо да бев згодничка ко овоа девојчето усните ни се слични и имам таква маичка
Кенди, по она што имам видено во модни критики.. девојко презгодна си,изгледаш позгодна од оваа девојка така да не, Скајче не е ова Кенди, позгодна е
Скајче, блиску си со замислата, формата на лицето таа, образите баш такви, насмевката си личи, само што јас имам пополна уста, и немам сини очи и немам такви веѓи Иначе на прв поглед, да, да, баш си личиме и тенот ми е копиран само без пеги Иначе која беше женава? Многу ми е позната ама не ми иди која беше?
Дајана, душо . Дефинитивно не е Озбилна Абе оваа е Моника Озбилна е чисто крвна Македонка Гоу, душо , како така згреши ти бар знаеш која е Озбилна Ааа, Марли е крив Марли , нареден пат пиши која , која е , да не не ставаш во мислење Ајде поздрев до сите.