Немаме никаква сличност, сепак фала што ти текнало на мене Сефора Скај, убава е девојкава само немаме сличности освен можеби формата на веѓите Леле се уплашив кога ја видов оваа апла црни веѓи а бела коса не, ништо немаме
Ноу ноу Лин, ич не личам со девојката во ништо, освен можеби градбата на тело во рацете и половината. И ќе си земам за право да кажам дека ФБИ ептен ја имаш утнато Барај некоја барем 238 пати поубава од оваа Лин Кенди
Значи Кате... морам да признаам дека си апсолутно во право,.. браво богами... досега нај автентични,.. нема што... Не знам од каде кај тебе моиве слики,.. гарант сликаркава ти ги дала... Спојлер
Па...мислам дека имам некои сличности усните,вегите,бојата на косата само што немам такво чело и носето ми е по сплескано А да и тенот ми е погоден така белко сум Фала
Очите, веѓите, челото и косата се погодени, другото не . Само очите и веѓите ми се такви, друго ништо Фала ви девојки
Не личам воопшто, ими зелени очиња и не ми се така подуени А усните..Горната ми е подебела од оваа на сликава, а долната малку потенка од оваа Сепак фала на обидот
Имам таков мил облик на очите само ми се зелени. Усните ми се слични, ама моите се понадуени. Фала за обидот
Не,не. ништо. Ни устата, носето не ми е толку големо, челото не, ништо. Може да се каже тотална спротивност.