Не Скајче, не личам ич, ама продолжи така да ме замислуваш Тебе те замислувам како модерна пин ап девојка Барајќи слики, налетав на една што ме потсеќа на ФБИ
Кејт д Грејт единствено бојата и формата на очите, а и долните усни ми се такви, другото нема сличности. Носот да не и беше толку широк и лицето да не и беше такво повеќе ќе личевме.
Сесилија Скај Плавуша само со подолга коса Мис, само со подолга коса, и со друга боја на очи Вајлд, само секако не со таква БУШАВА коса, без пирс, и не толку многу маскара и друга боја на очи
teddybear обликот на лицето,усните,носот,тенот погоден само косата ми е посветла за некоја нијанса и очите ми се малку покрупни и онака натаженки Во целина потсетува девојчево од сликата по малку на мене
Гарапова, фала на трудот, ама освен фризурата и тоа што и јас често сум насмеана, друго немам слично со Шерил не сум толку мила девојка јас
Можеби формата на очите и бојата на веѓите со тоа што моите се мааалку потемни, друго ништо Немаме ништо Агентке колку што можам да видам можеби сличен нос Гарпова, ниедна сличност со девојкава Фала девојки што сте се сетиле на мене
Кенди чек се смеам многу ми се смешни девојкиве. Инаку јас имам многу поголеми гради, послаби нозе и поубави купачи Телото ми е повеќе како на таа со црвено-црните купачи. А должината на косата е таа само патецот ми е настрана и не ми е така изгорена, а другото.. не можам да го видам Шема се, нема шо
Вајлд Чајлд (знам дека не и се гледа лицето од наоларите а-ла шофершајми Россонерка Мерлин Монро (Мерлинка од Идолот е ова иначе) Плавуша (типката лево)
Па не ми е ваква бела косата и подолга ми е, а формата на веѓите, па кога сум застаната вака е слична ама не таква. Носот никако, ни устата. А вака на прв поглед не личи, дефинитивно не
Бидејќи Штрумфета ме знае ќе и верувам дека личам на девојката иако јас не би рекла Боа благодарам што ме замислуваш како девојкава, преубава е, ама немам ништо заедничко со неа, за жал.
Девојкава во некои поглед ми заликува на мене во одредени црти,ама во друг поглед па уопште не ми личи на мене некако ми делува многу поозбилно од мене Ми ласка што ми ја додели титулата на мисица,ама со девојкава немам ништо заедничко Гарапова фала ти ама не ни наликува на мене ич ич
Имаме сличности. Бојата на косата да,обликот на очите е тука некаде,носот ми е помал и понапрчен ,устата мојата е по кратка , а по полна е веѓите ич не ми се такви. Фала , еве те тебе.
Марама Мимс-89 ФБИ Ливинг Жабурче Штрумфета Лолита Мисс Пирамида Тедимече Геа Вајлд Љубов Катакомба Јарец Скај Кенди ГарповаВ Ангел92 Кате21 Плавуша Марли ЈоксиДФрик Мистери Најтвокер