Овде не сум фатена во убава поза бе Мерлинке, мораше баш таа слика да ми ја откриеш. Во саката сме исти
Никаква сличност Имам друга боја на коса и немам такви шишки него на страна, очите ми се поголеми некако, поотворени, носот помалецок, е добро само устата е слична Мерлинке, секоја чест, за разлика од Скајче, си ме погодила ептеен хаха се шалам Абе од кај ја изнајде оваа? хаха уште се смеам, ама сите сме
Мерлинке се испогазив од ликовите, тебе ако не ти текне некаква будалштина нема на кој . Немам никакви сличности со женчето .
Ау ау не Ништо. Ни боја коса, ни очи, ни усна, ни заби. Не сум плавуша Пак не сум плава, ни толку слаба, ни ниска, ама едно е погодено, имам мали гради и слични очила Улала оваа е ептен женствена, јас сум у фацуле како детуленце ми даваат помалку години секогаш, веѓи различни, боја на коса прилично слична, очи не, усна каде каде помала имам
Устата и очите се тие.Само што моите очи се кафеави.Обиикот на лицето е тој,со тоа што мислам дека моето е малце подолго. Немам таква брада и нос. Се на се,наликува Фала Мерлинке брао бе плукната она. Постов твој ми дојде нешто како Феминки (и фемини) на стари години
Само челото Не, не плус не сум до толку стара. Нц. Само рацете ми се такви слабички. Фино друштво, ама не ќе да сум ова јас.