Веѓите ни се исти, друго ништо. Устата ми е малку по накривена нагоре, имам постојано блага неприметлива насмевка. И да ми беше вака чисто лицето Сепак фала за обидот
Прво Багуфче ми е иста со девојката позади Мерием се вика мислам во серијата Бунтовничка Багуфче оваа си дури не можам разлика да најдам. Копија! Штрумфета има вакви очи и според мене најслична е со Натали Портман: Мерлинка има слични вакви очи само потемни веѓи истенчени и пократка коса и не ја носи вака (ако добро погодувам)
Плавуша си помешала нешто за Багуфче. Одговорно тврдам дека нема ниту една иста црта. Многу поубава е Баге наша.
Прво за вербалниов опис да те пофалам, очигледно добро си запаметила што сум кажала за себе раштркано низ темите. Второ, дел по дел можеби личам, ама на куп - не. Обликот на лицето, обликот и бојата на очите да, а другото не. Фала! Ти
Штрумфетке на првата девојка да, освен очите и можеби нешто формата на лицето ми е поовална ама погодок, бравос Мерлинке јас и дел по дел искрено барав девојка на гугл видов многу ама оваа најмногу ми личеше на тебе особено очите и веѓите А со девојката јас не си личам, ама фала многу