Шишките моемнтално ми се слични такви, додека боајта на косата не е таа, светла е мојава. Како и да е, не личам со девојкaва. Мерлинко, еве како те замислува мојов мозок. Спојлер
Па и не баш.. Само устата... можда. Носот не ми е таков, косата тука некаде, имав шишки до пред некое време. Ти? Спојлер
GarpovaV немаме ништо слично со девојкава, мене оваа девојка на Марама ме потсеќа Ти си ова во моиве очи
Немам сличности со девојкава, освен бојата на косата. Оваа на сликава има некако латинска убавина, а јас не сум девојка со латино црти. Сепак, фала за обидот
И косата и очите ми се за нијанса посветли Устата е моја Ние сме тие Само по распоредот на Лин Еве јас да пробам за тебе
Поласкана сум Скајче, типкава е рибетина. Ќе се обидам да бидам реална и ќе кажам дека имам сличности само во устата и физиономијата на лицето, ама без носот (не ми е прцчлест). Леле колку ми се допадна девојкава. Многу е убаво облечена Фала Скајче
Еве ве бе, тие сте немојте да лажете дека не сум ве погодила.. сите ве открив Спојлер ФБИ Кате21 Мимс Ла чика Блонд Сесилија Дузи Марамка Мисс независна Би ју Мистери Ноќниот шетач
Озбилнажена, бога ми треба да ставам слика, изгледа и решена мистерија јас на мама и тато личам добро сигурно имам со некого сличност, некоја моја двојничка ептен сум мистериозна