WOW ... Ти благогарам, девојкава е преубава...Заеднички тачки ни се евентуално носот и очите, но моите се кафени. Устата ми е поширока но немам толку полни усти и имам широка насмевка.
Па неам ваков стил, косата не ми е ваква жолта, а формата е таа и ми е нешто подолга и не можам да видам друго ама фала
Штрумфетке многу убава ме замислуваш бе Ај така нека ти останам во глава Ти вака некако Инаку девојкава на Марама ли личи
Јас за двете ќе си кажам Штрумфетка ич, а јас можеби носот иако веќе сите ме знаете па и на кој и да ви личам ќе ви верувам
FBI, ти ми ги знаеш старите слики, лисицо една, затоа ме погоди скроз на скроз...од бившиот ми фриз, до љубениот ми црвен кармин! Еве на кој ми личиш ти:
Не личам воопшто на девојкава, сепак фала , а јас тебе таква ќе те паметам . Инаку Марамка личи личи да .
Не можам да ја видам сликата, ама уконтав дека е Натали Портман. Не знам да проценам самата, колку наликувам Како и да е, го сметам како комплимент
Шарапова??? Сериозна си? Јас не гледам никаква сличност што знам, од кај бе агентке дека личам на неа, може висина, иначе она е пресветла, плавка, зелени очи, мало носе, јас спротивно сум
Офи многу ме потсеќаш на Rachel Спојлер И на едно друго девојче кое го знам ама не се ставаат слики од други
Сега ќе пробам да ви покажам на кого ме потсетувате оние девојки со кои не сум имала никаков контакт. Спојлер Ова е Пирамитка Ова девојче на доста феминки ми заличе, пред да се сетам на thelittle17 Ова е Bright Ова е Мерлин Монро Ова е Лилит Ова е ТедиМече
мноооги си лиќиме очите,устата,забите,носето,бојата на косата иста таква и формата само што мојата е повиткана,само веѓите не се исти ти мене на: