Ми личи на Росоњерка, само со потемна коса и без Луи Витон знаци Спојлер отвори слики со десен клик, машала големки. Спојлер
Леле thelittle мори ич не си личиме! Тотална спротивност сум јас. Инаку мило ми е што сум погодила нешто.
хммм што знам, овие Пирамитка и Фби ко да се сложуваат со тебе Прво што приметив е дека устата ни е слична, коса да потемна и нормално без Луи Витон ве мољам Конституција мож слична, муцката поиздолжена ми е, очи светло кафени, вежи подебели, носот каде каде поголем Но сигурно моите слично со неа се поголеми од оние на Шарапова и јас
Уопќе не. Уште дешифрирам и барам заедничка точка Спојлер Амор пак и ти, ме знајш како изгледам... Ти немој си излажала дека не си иста ваква!
Лов3,баш затоа што те знам тврдам дека имате исти очи,обравчиња,веѓи и нос. Со Шерил имаме слична уста, исти дупчиња,нос, облик на очи и веѓи.Само бојата на очите и брадата ни е различна. И шишките и косата ни се тука некаде.
хммммм паааа да речеме до некаде имаш погодено.....плав е не имаш доста погодено, само овој нема груда бе voila = мистери Спојлер
Џувенајл секшн Lov 3 Спојлер Pink4ever Спојлер x.Daisy.x Спојлер Wild.Child Спојлер GarpovaV Спојлер BeYourself Спојлер Linn1 Спојлер dancing.queen Спојлер starbucks Спојлер
Погодила си ме, само формата и бојата на очите ни се различни. Тука некаде сме. Спојлер Само уште ци*ките да ми беа такви.
Уфф... Ај прашај ја Старбакс, таа ќе ти каже Хмм...Косата бојата е слична, само шо мене ми е пократка, очите ми се плави, веѓите ми се слични на сликата од Старки (нејзината слика за мене ), носот не... Ти..? Спојлер Само со потемни веѓи....
На Мајли во главно не личам ама фацата овдека и е иста како мојата кога го стегам носето да не заплачам Фала МонаМона Тебе те замислувам вака некако во фацата, само со подетски црти на лицето, и посветла коса.
Lux Ина девојкава е симпатична, ама не наликува на мене, косата ми е потемна и повиткана, и лицето поинакво, облик, носот, устата, дури ни во погледот не наликува на мене, фала за обидот Мхх на оваа ти заликувам ? Епа фала ти Досега си најблиску, обликот на лицето скоро тука некаде е погоден, јаболкниците и дупчињата погодени, ми се прават две на двете страни, носот ми е малку пошилест, поостар, веѓите поинакви и очите малку покрупни и поокруглести, за косата знаете . Фала за обидот, ќе се потрудам да ве замислам.
Имам такви очи, чело, нос, и обликот на лицето, и образите.. Само косата руши слика. Да имаше како мојата коса, мислам дека би наликувала повеќе.