ајде цацкичка (по претпоставка ) пукај! Иначе Гоу-Грл, да не сакаш да ти фрлам јас некој сантим Пошо знаеш јас вишок ги имам
sve modeli i manekenki sme bile na sajtov lele treba da se samoproglasime za sajt so najubavi clenovi
абе мене супер ми е и вака...несакам многу висока па да штрчам :mrgreen: може ете 3-4 сантима плус ама ок е и вака...најубавите работи доаѓаат во мали паковања нели затоа постојат штикли....првата женска љубов леле Тања ме изнасмеа....епа епа Марли така не замислува како модели и манекенки....
Јеееееее,да,сето само убави луѓе.а бе ние сме си убави и по душа,тоа е битно.а за висина на кој му треба,повелете од кај мене да си земете
да бе....па вака пишувајќи може само внатрешноста на личностите да ја видиме, а штом таа е убава и надворешноста е убава и ете си ја ставив сликата на профил
bogami se namaci,treba dobrovolno da mu uplatime pari na ziro smetka da go nagradime za trudot ili barem edna blagodarnica,pofalnica da mu vracime ili medalja za najvreden i najintuitiven na forumov. ili barem da mu ispratime pozitivni vibracii i zelbi,zosto univerzumot ne slusa..
AFERIM efendi MARLY ...ASKOLSUN!!! Si me pogodel epteeeeeen... Samo da znam uste kako da si ja stavam slikata na profilot????Neka mi objasni nekoj kako se pravi toa Frizurata e SKROZ ista a i vo teloto sme tuka nekade +,- 5 kg
>Еве Марли,ти симнувам капа,браво,од денеска си почесен член на форумов Се надмина себеси.Ти стварно да не имаш нешто ван земајнско па вака убаво да не испогодиш.Брееее,почнувам да се сомневам. Е незнам зошто и јас не си ја ставив својата слика,срам да ми е ops: еве сега веднаш!
браво марли се надевам дека кога ке бидам и јас малку поактивна со коментари и мислења ке можеш да оформиш и мислење за мојот лик
Zaboraviv da kazam ,deka facata sto ja ima napraveno ,koga dzirka od kolata e ISTA JAS (znam deka e ista zenska).. Pak ke kazam PRASAJ GI ARIEL I LA FILLE!