Уфф, можам вода да и носам на девојкава, ама еве да не биде без ич, имаме слична форма на косата. Како и да е, поласкана сум скроз.
Phyramide. Не знам да објаснам зошто ме потсеќа на манекенкава, вака си ја замислувам уште прв пат кога прочитав нејзин пост. Saya. Има темпераментни постови како улогите на Ana Michelle Rodrigez. zhap4e MacaLove AlicaInWonderland
Тенкју, тенкју, тенкју....10000х тенкју али јок! ска било какви сличности со жабетинката од фотката. Вистина сум жабетинка, ама... не наликувам многу на другите суштества од барата полична су’ од ними ногу поуба! Само бојата на косата е таа. Црна и долга и права. Мада сум фаца осмех, ама јас се смеам и со очите, не ми треба толкаво усте(иште) и сите заби на видик за да сфатат дека се смеам ?!?
Aм,само очите,друго ништо немам со лепотицава. Tи можеби? Само со кафена коса. Спојлер http://data.whicdn.com/images/10347821/tumblr_llxcrnXV9h1qc1s59o1_500_large.png?1306937227
Горе-долу да, погодено е генерално цртите, обликот на носот, устата, очи веѓи, фаца.. само кафени што ми се очите ти можеби?!?
Kаролин Коста, ептен вака те замислувам, и готово Спојлер Се разочарав што косата ти била поинаква Ама фацата и ставот ти е овој, признај
Не сум плавуша. Обликот на лицето ми е тој, носот и очите. И да не ти ја растурам имагинацијата, нека бидам таа.
Многу ми имаат речено дека си личиме па и личиме до некаде. Устата и носот речиси исти, бојата на очите слична и јас имав таква фризура порано. Фала Мона