Кенди, можеби има некоја сличност во цртите... но не баш и во распоредот. Тенот е погоден сепак фала ти Јас тебе да си знаеш дека те замислувам баш ваква, како што те замислуваат Ливинг и Теди мече. А и нај нај.. ми се чини одговараат на твоите слики постирани во модни критики (каде ти се гледа малку брадата и устата )
Хипии, нее. Имам потемна нијанса на косата, без шишки. Не сум така намќореста. Можеби носето е погодено. Другото не. Сепак фала на замислата.
Спојлер Meне девојчево страшно ми личи на Штрумфетка, т.е. така и си ја замислувам, само немаше такви очи мислам. Како и да е, ме потсеќа на нешто нежно, штрумфасто, како неа.
Сепак не, накај плаво мавам во косата и имам малце позаоблено лице, ма да слична ни е формата на очите.
Јас ќе се дрзнам да прокоментирам...Гвинетка е girl1985, a нашата Пирамитка е следнава-perfect haircut
^ Фала на замислата, но Хипи е многу повеќе од виткана коса Мала шала Не сум до олку виткана И усните ми се потенки. Ама од првата слика, бојата на очи и насмевката - тие се
Неможев да ја најдам рекламата за Аутан, она за комарците....за девојката што чита и комарец и зуе.....актуелна е сега ја вртат на ТВ....епа таа е Пирамидата наша е таа девојката, најозбилно како близначка да и е