Хипи не сум волку плав бе, а и поубав сум ....а косичката....ехеееее ваква у прва средно носев најс траи енивејс
Тука негде сме, така нежни само што девојкава на сликава има поголемо носе, моето е помало А ти мене ми личиш на Елена Ристеска, погово во очите, образите и погледот. Знам дека не сум прва што ти кажува, ама си личите бре .
Ех лажеш имате и иста боја на косата , баш првата слика што ја имам ставено иста таква те замислувам. Последната слика што ја беше ставила во модни критики, така ти е соберена косата и слични обетки носиш . Инаку со девојката имаме иста форма на лицето, образите и очите. Другото не .
^^...Хипица ма... не ми прави вакви работи,.. .......почнаа непознати девојки по градов... .......здраво Марли да ми викаат...
Абре што убава ме замислувате, срам ќе ми биде да ви се појавам пред очи. Гоу, буце фаца имам јас, образ за извоз, со поголеми очи и потенки усни. И алергична сум на трева.
Саја ај не какај многу, убава си знам оваа пак ми заличе на кенди а оваа на жабата што наместо да крека, таа кокодака...еве вака мислам дека изгледа
Не, Гоу... ептем не. Крекачов, т.е кокодакачов е темен тен, темни очи, темна коса, полна уста, крупни очи и прчкаст нос Ти? Спојлер Мимс?!? Спојлер Саја Спојлер
Браво жапче, приближно си со замислата до мене, очите и веѓите тука некаде, устата уште малку поголемка ми е фала
Dzverche! Не знам дали ќе го види постов, но кога и ја видов сликата од очите многу ме потсети на оваа глумица и се отепав од барање додека да ја најдам
Еве како јас ве замислувам Go-Girl TheCandy880 LivingGlam Plavusa.17 esperanca Се надевам дека барем една ја погодив во нешто
^еј што убава замисла....е сега замисли таа девојка со кафена коса, помали усни и поголем нос отприлика тоа ќе е Гоу фала