Жапче Секогаш кога ќе видам слика од Пенелопе, ме потсеќа некако на тебе. Па ајде кажи дали сум во право.
Така некако сум, ама далеку од Пенелопево... како латино-испано кукарача , само што носот ми е прчкаст-не тесен како нејзиниот , устата полна и фацата не ми е тесна ко нејзината. Сепак ај тенкју Ели, ју бјутифул... убава ти е замислата за жабетинкава Tи? Спојлер
По описов, прекрасна си, иако не те погодив јас баш точно. За мене ... имам шишки на страна, подебели веѓи и не така убаво дефинирана уста. Косата ми е малку поплава. На сликава мислам очите ни' се слични, јас имам лешник боја на очи, а ноското и формата на лицето - исти. Додај малку по-да речам-детски шмек, и ете сум јас. Фала ти Жапче.
^ Тенот Чикитита ми е сега дури и потемен Инаку... помила фаца иам од девојкава. Потесно напрчено носе, помало усте и запчиња, а и косата ми е во попитоми локни. Но секогаш сум шарена, а богами и насмеана, баш како девојкава на сликава.
леле Meggy ти да не си видовита ,па ептен сум слична на оваа шпанскава глумица, само што знам дека е мн малецка и ниска на раст а јас сум повисока и покрупна инаку тука некаде сме косата ми иста боја како нејзе,приодно плава + шатирана за тебе
Немам ништо заедничко со првиот,а фала Богу немам ни со вториот. Хмммм... Уште еден ако ме замисли со цигара ќе му ја пикнам во анусот жими се!!! Не личиме инаку. Ниѓе везе! Не сум јас за толку сеа ако имам 14. Во пубертетска фаза сум ти па!
Еве ја мојата замисла - Карина8 ( Само едното око не штима ) Хипица (со кадрава коса ) Гоу грл Јокси Д' Фрик Погодив некој м , м?? :geek:
^ Ооо драга Купохоличарке, благодарам, но НО НО НО НО НО http://www.youtube.com/watch?v=7cSudpyEU9w Косата ми е потемна, усните помали, веѓите потенки, очите килибар.... Бре полична сум јаааас
ииии да бев волку убава, сама во себе ќе се заљубев абе јас пак сум си убава....ама нешто многу поразлично од девојкава
ах зверче да те разочарам јок александра јок тело такво хххахха немаме сличност темна сум во коса али демет добра девојка си ми сличила