^^ поединечно кога ги гледам, носот, устата, очите.. такви некако се мислам дека Ама вака склопени ко целина на фацата на азијаткава не ми се баш ко нејзините. Веѓите ми се подебели, толку бар знам . Обликот на фацата поразличен. А, пак ти и јас се муртам и те како се муртам и полошо од неа изгледам тогаш Скорпионка и малишанот Спојлер
Имаме исти очи, нос, облик на лице и боја на коса. Тенот ми е потемен, а устата пополна. Фала на замислата, девојчево е многу слатко.
Добар обид, еден од поуспешните во темава, не личиме скроз, ама личиме Задоволна сум, погодено е, благодарам
Гоу стилов си ми го погодила целосно Тоа сум јас дефинитивно, уште насмевка на момава на сликава и фали и ме добиваш мене. Камо вакви зелени очи да имав, битно иста наочара ги крие моиве
Се мислев на кој ми личи девојчево од аватарот на една феминка и ми текна дека уствари многу ми личи на Кенди
Сега пак ќе ја погодувам жабата и марама во овој последниот фустан и оваа фајрквин со фацка од 1, а тело од втората слика, бронзено