Благодарам за обидот но не сум....Имам кратка коса и шишки, друга форма на лицето,помали очи, нос, уста и мало чело
Кој ќе ја најде онаа рекламана за Аутан - спрејот за комарци нека го постави видеото тука. Росоњерка ме потсетува на девојката. Кога ја видов ме потсети на Жапчено наше.
Феминки! Еве ја познатата реклама за Аутан, и девојката која што споменавте дека личела на нашата Пирамидка! http://www.youtube.com/watch?v=Qs4Na0aF25M
Зашто бе така сите ме замислувате ко Миа од Млади Бунтовнци? Не си личам озбилно. Фала ти срце на обидот.
Oваква некаква ? Спојлер @ Гоу, многу сум згодна бре јас и во реалноста сум, ама не дотолку Комплекси ќе ми створиш, ајме Спојлер Ајде да те видам Гоу ју Гоу @ Аннии, не, не личиме со девојката воопшто, фала ти сепак Tи, можеби Спојлер
Ливиииииинг it's me! Си личиме . Aма скроз на скроз, јајце на јајце, туто комплето. И текстура, и боичка на кожичка и окца и све до последно од прво И ноџенцата ни се такви.... Love you like you и све по ред. Ти ? Спојлер Гоу, оваа си сто посто Спојлер
Уху Анџелика, хау ај виш Тенот... горе-долу, темен ми е тоа ни е исто. Устата мојата е помала, долната пополна. Носот мојот е различен, конструкцијата воопшто на лицето исто, како и очите. Но, сонував дека сум се фарбала ваква Is this realllllllllyyyyyy youu ? Спојлер
ааа нема шанси еве ви помош иста сум ко кристина гримие коса облик на лице о4и устата малце ни е поразлична иначе ко близначка сестра да сум и ПС:НЕ СУМ ЕМО БИДЕЈКИ КОСАТА МИ Е ВО СТИЛ СЛИЧЕН АН ЕМО АМА НЕ СУМ
Хуху добро р битно си сонувала дека си се офарбала ваква, погодив нешто ... немаме ниту една сличност. Очите потемни, косата посветла, устата така, така ...