Ај жабо ти то мене зајебаваш а? каде бе ја толкав граден кош, бронзен тен, облини, права коса, ниско чело, мало носе....јок ни од авион не сум тоа јас еј а втората слика не ми ја отвара
Далеку Од Неа...Воопшто Не Наликувам На Неа еве малку помош:имам зелени очи и округло лице светол тен и смеѓа коса што мислите сега?
оваа на Старфиш а оваа на Лепааа со дечко и рок а фела плавуша георгина крејзи лејди шилеа пак со купишта книги Хиии гарповаВ лакрисмоса (ако не го утнав ников мислам вака се чита )
Па може да се рече дека личам но не многу.Јас сум по плава, косата ми е кафена но посветла, очите ми се сини но исто така посветли и имам помал нос благодарам на замислата
Жапче јас те замислувам како Грејс Кели, само со кафеава коса, кафеави очи и потемен тен Ливинг... само не толку црна
Па од тоа што можам да го видам косата не ми е таква боја а формата донекаде, подолга коса имам. Усните не ми се толку полни како што делуваат од сјајот, ама океј е. Не ми е носот таков раширен, туку издолжен. Такви наочари не носам Фала Старбакс
Авв па на мојот аватар сум си јас, така да спореди. Немам плави очи,а ама носам такви наочари, косата природна ми е таква..