LittleDevil вака по делови многу личам но во целина што знам, некако смешна ми е девојката сепак погодувањето го сметам за успешно
Да знаеш како си личиме ма, јас коа ждерам тестенини не давам да ми крне некој ...еве ја, слика и прилика на некоја моја ручкаста литургија Само да знаеш дека обемот на дојките и е во ужасно нерегуларен сооднос со обемот на моите Фала ма Гоуче
Синтија, не се гледа сликата А Ливинг, јас сум тука некаде Обликот на очите, вегите, високото чело и муцето се погодени Само устата не ми одговара. Долната усна ми е подебела од горната
Aaa личам Не за друго сакам плетенки, слична боја на коса мора да признам, и јас имам потенко усте, сакам дреч нокти и имам сличен лак и речиси сличен прстен И сличен облик на глава со издолжена брада. А блед тен имам ама сега поцрнета, исти сме Оваа слика до сега што сте ме ставилe на темава мене најмногу ме бендисува, јес да другите подобро ќе проценат. Браво бројче Него да кажам гледајки ја сликава од Бијонсе стварно личи Мимс на неа
Елементал, Џокси и Најти. Тенот и устата се на место, друго тешко. Како не одбра гушнати бе, еј си пукнав од смеа
Бројче, со девојкава на сликава имам сличност само во носот, јас сум со потемен тен, и имам малку посветла коса
Формата на лицето-не, очите-да, и усните да (донекаде), косата-посветла сум сега. И носето отприлика тоа е.
Кога ги здогледав женскиве на сликите ми текна на овие феминки т.е. ме асоцираа на нив. Shelea afroditaa Go-Girl занемари ги долните две слики го-грл од девојчево некултурно е
фала кенди, можно е да си личиме од далеку....и да во право си јас не покажувам среден прст само понекогаш
Еве јас како ве замислувам Go Girl Plavusa17 вака некако но со права и пократка коса LittleDevil starbucks сигурно не си ваква, но јас вака некако те замислувам но со посветол тен sesilija но не со вакви страшни веги и потенка уста