INTERESNO MARLI ...не личам многу на девојкава ама цртите тие ми се...јаболчници, таква уста , формата на лицето.... ..чудно ...цртите тие....а не личиме многу ...само веѓите ми се скрос темни...браво...воодушевена сум вистина....имаш нешто детективско во тебе дефинитивно....море коа ќе заглеам поубаво па и личам поздрав и фааааааааааааааааааааллааааа
браво за марли од некаде можеби не следи сите членови на форумот ааа од вечер пред да одам на спиење ќе проверам да не ме ѕирска некој од прозорецот ајде и јас со два прста пријавувам присутност на часот... марли ?
Neytiri...prijavena si ti i sledena i slikana od...04 Фев 2010, 21:43... Kate21...pochesten sum za pochesen...samo babuketi pravno formalno da sredi... Na drugite im blagodaram na pofalbite...nema uroci otkako nekoj me 3 pati me ispluka... a za da ne rgosam...ke si napravam magija... koja beshe tema za magii da ne baram...
Ф требаше да биде мала, ама админките ми рекоа дека не може да стои празно место меѓу Ла и Фиј па морав да ги спојам заедно, а сепак да бидат одделно