Кога ќе ја прочитам Росонерка или кога и го читам блогот пред очи ми излегува Јана што беше на Идол Спојлер А ова е Ливинг.Глам
Еј добро е на некој му текнало Инаку бојата на очите иста ни е, формата на лицето не мојата е поиздолжена, устата може слична малку да ни е .. ти ?
Е ова е Гоу за мене..Иста ваква насмеанка цурка Гоу знаеш колку време ја барав сликата.. Само ако си кажала дека не си личите
Ме провоцираш да ти пратам фотка , ај ќе размислам дали сакам да излезам од анонимност . Нема тој шанси со мене и плус шишан сум ама не е лош дечкото така да не се бунам . Имам пооштри црти на лице и повеќе личам на bad boy и неам толкави мускули .
Хахаха па и не сум толку малечка никот го ставив чисто онака, тоа ми текна во моментот инаку...па и не личам баш на девојчето
^ Добро бе девојче, како е возможно да си имаме било каква претстава за тебе кога имаш само 4 мислења? _________ Енца
Алкохолот. Косата.Вечита окезеност од шестка до шестка. Накитеноста,како битен момент. Погодено. Наочарите,нису у моме стилу. Ти праќам многу љубов и благодарност,убавице.
баш ради позата, косата и насмевката ме потсети на тебе- кога ја видов сликата си реков ова е Мисче во мојата глава , а наочарите, па на зезање ги стави, зарем заборави ?