Домино јес да имам долго вратче, ама не ми е вака убаво ко на сликата за жал. Убава ме замислуваш, фала. Можам лесно да си се замислам себеси со таков накит и облека, шминка и фризура за некоја пригода. Вака те замислувам тебе Спојлер
ова за rossonerka кога и да ги читав твоите мислења те доживував како Висока згодна женска полна со самодоверба и во телото ми си како Blake Lovely ... иначе мое мислење
Девојкава (скоро) ич не се гледа каква фаца има, ама вака како појава, по конструкцијата на телото ми личи на Саја. Изгледа дека си личат во стилот на позирање, а и ефектот, богами.
Стварно ќе почнам да мислам дека личам на Бијонсе, на сликава баш и косата ми е таква кога имам гуд хеир деј Веѓите исти, очите се многу слични само се моите зелени, забите ми се покриви малце, ама насмевката е таа, а и устата ми е поголема А да, и момнетално се јадеме со тенот
Конечно најдов идеална фотографија како ја замислувам Лилит. Некој ја постираше во аватари, ама морам да ја употребам за да си кажам .
Високи сме и двете, долги нозе само она каде каде е послаба и порамна некако од мене нема спојлерче ни газе ни меше Во лик хмм може минимално само личимe, сепак имаме мало усте, мали очиња, подолгнавест лик, али ја јадам во испактнати јабочници
Елементал само со темна коса и темни очи... Едит Сега се сетив на кој ми личи Трендафилка и тоа многу
Ќе испадне си леткам во облаци, но има големи сличности, особено што веќе 2 дена таа ми е фризурата а и челото некојј конечно да ми го погоди Веѓите наведнуваат за нијанса по накај Том Круз, онака со остар поглед, намрштен. Спојлер Се друго I like very much