^^ Аии косата ми е иста боја, само виткана, имам исти јаболчници но далеку сум од устата и очите нејзини.Моите поубави се, зелени Сепак фала
Пред да се шишам имаш многу погодено . Сеа сум на 1 мм шишан ама ќе ме натераш некоја ептен стара фотка од 17 год да ти пратам за да споредиш. Нова ако ти пратам ќе ме познае некој, ова на феминава секој секого знае .
Пред да ги видам на ФБ,еве како ги замислував Роси,Боа и Саја. Саја-Девојката ја знам од една игра на плеј стејшн,и она се викаше Саја! Росонерка-Оливиа Палермо,офкорс! Додуше и сега ми наликуваш на неа... Боависта-Кога и да читам мислење од неа ми се појавуваше поубава и помалку пластична верзија на Меган Фокс.
Кога ја видов сликава, веднаш умот ми отиде кај Малото. Не дека сте исти (тебе очите некако поголемки ти се), ама според мене доста сличности имате.
Не ми е подолга косата. Баш ми е ваква како на сликата и иста боја.Само што јас имам шишки. Во другото не си личиме. Ти благодарам за обидот.
Еве су ја Спојлер Куа куа куа куааа, ја су глупа кокошка, моја слика во подолниот спојлер Спојлер признај дека одма си помисли дека ставив моја слика и одма го отвори спојлеров
Си личиме во устата и формата на косата онака баш Другото е малку поинаку, но во принцип добар обид, браво Крејзи