Тања, а може да се мењаме со сликиве? Кога ќе ја видам твојава како во огледало да се гледам... Башка ја имам две Добра зделка нудам, мора да признаеш
Имам молба до Марли...ако може и за мене сликче,ама ако може Да се порадувам така малку и јас,а гледам по азбукава може ке ми дојде ред.
da nemas nekoja hacienda da dojdam da ja delime? samo neznam koja ke bide dobrata a koja losata bliznacka?
Јас сум лошата, и не ја давам хациендата Е па лоша сум... Аааа, не ти ќе бидеш лошата, не ја даваш сликата
da beeee.ja da bidam losata,pa da me otepaat na krajot od serijata a na tebe da ti ostane sve,i ama si pametna ako bideme i dvete losi ke se otepame edna so druga i pak nikomu nisto...aj i dvete ke bideme dobri i delime bogatstvoto na pola
Ееее, не е интересно така... нема серија само со добри Кај можеш заплет да напраиш, добрите не прават сплетки
abe za spletki praenje sekogas ke se najdat losi luge okolu tebe,tesko e dobri da najdes nego ja i ti zabegavme od temata
marley ajde da ne ispadne preku red ama i jas cekam slika da znaes zatoa sto site te falat bas da vidime kolku dobar pogoduvac si