Па не би рекла дека си личиме женска.Оваа е некако груба,јас имам помила фаца ...бар мислам дека имам . Фала многу
Да ти кажам право Anneyy очите ми се такви - слична боја слична форма. Инаку косата не ми е црвена веќе, сега си блиску со сликава до мојата боја. Ти вака нешто
Боа воопшто не личам со девојката. Имам кратка коса и шишиките ми се настрана. А и во друго не си личиме. Благодарам за обидот.
^^ Она што баш ме запрепасти е тоа што девојкава на сликава е многу слична на една од моите баби на млади години, иако јас повеќе личам на другата. Има сличности кај очите само јас да се пофалам иако не мора немам воопшто подочници, устата ми е слична форма ама во помали димензии, ама запчињата напред ми се тие и лицето во целина ми има позаоблена форма. Сепак благодарам, .
Крејзи (оваа најмн на тебе ме потсеќаше ) Пеликуна Плавуша17 МиссНезависна А ова е Оффи, во пубертет барем малку блиску бев?
Се сеќавате на онаа од Идол, што ја тераа да позира? А што појма немаше од пеење, ама нели она сакала позната да стане, знаела да пее бла бла бла. Може слика од таа да ми постирате? Кога и да прочитам некое мислење на срцекршачка веднаш во глава ми излегува сликата на таа девојка од Идол. Дефинитивно имаат слична ДНК само не знам која е поголем идол оваа нашава или онаа другата?
Па блиску си само шишките не ми се толку долги,должината на косата е иста и имам малку потемен тен од овој