Spoiler Какоо ? Ова е cartoon-верзијата на нашата Дафни, ама секогаш ми доаѓаше сликичкава во глава кога и ги читав постовите додека беше поактивна.
Уф,ја обожавам. Па.. очите ни се скроз исти и формата на лицето, со тоа што сум јас малце послаба и имам поостри црти. Устата и носот ни се различни, јас имам пополна уста и не толку симпатично носе како нејзиното. Тебе те замислувам вака нешто, само со посветли очи..
Систер Гоу Spoiler Вајлд Spoiler Елементал Spoiler Џорџа, пардон Ѓеоргина Spoiler Магнолија Spoiler Сеси Spoiler Љубам Spoiler Лудото Spoiler Брачеда моја најлична Мерлин Spoiler Мистери (бордо ) Spoiler Ливинг Spoiler Саја Spoiler Пирамида Spoiler Старфиш Spoiler Лилит Spoiler Х-мен Spoiler Хипи Spoiler Офи Spoiler Теодора Spoiler Лакримоса Spoiler Ганшајн Spoiler Шилеа Spoiler ФиБИ Spoiler Трендафила моме Spoiler Расоњерка Spoiler Виножито Spoiler Спаркс Spoiler Мис Независна Spoiler Геа Сениор и Геа Јуниор Spoiler Мимс Spoiler
Ова е повеќе на кој ме потсеќаат, отколку личат Енца дефинитивно Офи Хипица (читајќи некое англиско книжевно дело) Алиса Инес Старбакс Магнолија Старфиш поради нејзиниот сличен аватар, но знам дека е бринета Елена, само со сини очи Мерлинка си е Мерлинка МацаЉубов во очите!
Па што знам Каролин, мислам дека ова е најблиску од сите што ме замислувале ( не е исто, ама е најблиску, според мене), не знам можеби позата е таква Фала ти за трудот
Ова ако мислеше на мене, фала за споредбата. Но, не личам, точно е тоа што имам плави очи, многу мали. Но, како што видов, девојкава има црна коса, јас имам смеѓа. И имам помала уста, и помал нос. Како и да е, фала.
Можеби малце глупаво ќе збучи, ама сега и ти ме збуни. Косата ни е иста нијанса, и устата ни е слична. Очите исто плави, само маалце помали, и малце подебели веги. Мислам дека си многу блиску, фала.