Пирамида Плавуша.17 Mисс.Индепендент Трендафилка Енца Жапче Магнолија Eли25 Сесилија БоаВиста Aна Каренина
Косата ми е баш таква,и должина и боја и тие локните малку ги имам ,само во лицето сум многу слабичка баш би било добро да сум ко оваа ,устата не ми е таква и мааалку послабичка сум,горе долу си ме погодила бар во нешто...... Инаку не верувам бе дека не си слатка,слатка си ајде сега навистина така те замислувам,убаво паметно слатко плаво девојченце
blond Doozy Rozich MSkorpionka starfish ozbilnazena esperanca ines.h Sparks Ariel Linn1 Theodora julie77 zhap4e teddybear marama Lepaaa rossonerka ljubam Hipica Yipman2 EleMental Marley Nightwalker
Маца фала ти на вака убавата замисла, ама не личам воопшто на Меган Фокс Камо среќа да личев Еве како те замислувам јас тебе
Мене девојкава повеќе ме потсетува на ФБИ. Знам дека таа е слаба на аватари со девојки со црвен кармин и автоматски кога ќе видам таква слика на неа ми текнува. Бај д веј кумо, што кума ќе беше кога не знаеш дека Искра твоја благо не јаде ?
Marilyn,.. и ти ли,.. слдок сум ма ... па шо... п.с... а и другите се слатки... нема што... excellence...