Ја се дубоко извињавам за доцнењето, али... инспирацијата слабо некако. it's all me! Пошто немогуче веќе ми станува да крекам, богами, летам низ фемина и од петни жили се трудам да одржам the good spirit - Каспер во живот ју анд ла фамилија Спојлер едит: морав да извадам дел и да барам други слики... Маца99 и Лин друг пат за вас пошто нешто не беше во ред изгледа со сликите што ги ставив
Нашата Шилеа ја замислувам како Шенин Сосамон ... двете ми се прекрасни. Незнам зошто ме асоцира на неа инаку .. можеби бидејќи името им почнува на иста буква ...
Хехе, баш фала за споредбата. Можеби и е заради првата буква, можеби и зошто имам кратка коса веќе 7 години... Којзнае!
малку си ме погодила есперанца, си личеме само во очите, само што моите се зелени, и нозете ни се исти, слаби и криви Косата, мојата е пократка и смега.
хахаха ме насмеа Камо да имав плави очии само у насмевка иам кафени очи плаво светло кафеава коса http://www.google.com/imgres?q=kristina ... x=48&ty=69 ??????????????????????????
Па тука некаде си. Косата ми е таква боја само ми е виткана и немам шишки. А очите ми се исти. Нее, не сум плавуша и немам плави очи.
Offspring Спојлер Marylin-Monroe Спојлер LivingGlam Спојлер Lilit Спојлер Divinebutterfly Спојлер Magnolija Спојлер Pelikuna Спојлер Trendafilka Спојлер marama Спојлер zhap4e Спојлер Shelea Спојлер creshicka Спојлер teddybear Спојлер