Спојлер Па, до некаде. Обликот на лицето е тој, устата и носот ми се мааалце поголеми и косата потемна, но со истата должина како на момево. А ти ? Спојлер Крејзи лејди Спојлер Магнолија Спојлер Линн Спојлер Aна Каренина Спојлер
Брависимо! Имаме ист став во сликање. Устата 99.99% иста. Формата на очите копија. Бојата не ми е таква, зеленкаство-плави ми се. Уште да имав толку чисто лице и мало носе. Погодено 7/10
Не знам зошто Трендафилка секогаш кога ја читам си ја замислувам Билкарката од Бушава Азбука. Двете ми се такви весели, заљубени.
Не,не ...воопшто не си личам со девојкава...јас имам темно кафена коса која не е права,голема уста и очи истотака...сепак фала што си се потрудила да најдеш слика од девојка на која мислиш дека личам Трендафилка Се мислам дека имаш црвена и виткана,бујна коса...неможев баш да најдам таква слика,но еве оваа е слична
Спојлер Устата само, друго, њет. Спојлер Погледот и долгата шишка се тие, исто и носето. Други сличности нема. Aјде, да пробам пак. Магнолија? Спојлер Пирамида Спојлер Meне ме потсеќа на Ана Каренина, мање битно доколку немаат сличности. Спојлер Штрумфета? Спојлер
Не, воопшто не личам на девојкава, може само устата да ми е таква, друго ништо. Јас тебе те замислувам плава со благо искршена коса, згодна, висока, мила, со благи црти на лицето, зелени очи?, мил поглед и убава нежна насмевка. Многу, многу слично како девојката од твојот аватар .
Менди, додека бев шатирана личев на девојката во косата, ама више нисам, потемна ми е каде каде - дарк блонд сум сега. Инаку Штрумфетке, кафени очи имам, а зелените ми останаа неисполнета желба из роџења.