Си личиме во носето Сериозно, носот е најблиску до мојот. Имам и крупни очи,ама не баш како на девојкава. Ама добар обид, добра слика А еве како те замислувам јас А ова е Ана Каренина, со или без наочари, како милува Теодора?
Па не личиме баш,единствена сличност што на сликава можам да ја забележам е стомакот...и мене ми беше таков до пред некој месец,сега се имам малце здебелено и немам правено вежби па и не ми е баш таков...но самата си ветив дека ќе се потрудам повторно стомакот да ми биде рамен штица Батерфлај...Ноу,ноу уопште не личам на девојчево...уствари,сега кога ја погледнав пак личам многуу малце,ама стварно незнам во што е сличноста кога јас имам голема уста,големи очи кафени,подруг нос,подруго ја носам косата
Старфиш, бојата на косата ми е погодена, само мене ми е виткана на покрупно. Имам големи сличности во очите и забчињата, . Еве како јас те замислувам вака нешто нежна и пријатна, ама косата некоја медова или лешник нијанса и пофенси фризурче
^ starfish, прво што ми паѓа во очи од девојкана е долгата коса,а мене ми е пола од нејзината и потемна,а во цртите на лицето баш и не можам да забележам.. Е сеа,ми изгледа слаба некако,па тука личиме ептен
Поинакво носе имаме Хмм, поинакво носе имаме. Јас па само за носот ви давам забелешки Seriously, имам специфично носе, и прво тоа приметувам дека е поразлично. Бојата на косата ми е малку потемна и имам плави прамени. Па не си ме утнала којзнае колку. Имаме сличности бе, дури и името ни е слично. Само не знам зошто повеќето ме замислувате со наочари, кога јас не ги носам толку лесто. И ти и Старфиш исти рамки сте ми дале Ау, не не не.
Ааа ова веќе се прифаќа..личам со девојкава во устата носот и во косата...и јас секогаш ја носам виткана само не волку крупно (иако многу сакам вака да си ја навиткам ама незнам како) и само мене што ми е потемна..скоро црна Ти?
^ CIA, малце личам на таа. Само дето мојата коса е по долга и има боја на костен. Очите се исти, моите веги и устата се малце по тенки, инаку чат-пат си личиме
^MandyLane, добар обид. Во цртите не си личам воопшто со девојкава, освен можеби малку во носот и формата на лицето. Инаку, косата ми е потемна и побујна, немам светли очи и имам малку пополна уста.
хахахаххаха да знаеш дека си личат. И баш по позата и по тој јебозовен поглед. И косата и е слична, густа и кадрава! 9/10
А мене, како ме замислувате?? Ај баш да видам дали ке најдете слика од некое кловнче слично на мене... Но се сомневам