...ete shto ti e usul...pochna Денес во 15:02 a zvrshija Денес во 17:16... ...da bea nekoj drugi...ne steblo rodovsko korenja kje pushtea... :roll: nego slikchina najverojatno do prvi nema da ima... poshto internetot mi e katastrofa...
...ma ne se karm sega...se karav pred malku... ...mi naleta ena budala...mu se istresov dobro... :evil: ...nego imash pravo ona neknje so krugovite i kulturata... ...treba chovek ponekogash da bide gad... ...ako si fin ne znachi deka si glup...
...za majki so takov predznak vo sekoe vreme... ...slikame bez prijavuvanje......mal problem e ...shto imash pomaku postovi nego godini... ...no i onaka sme na prinuden odmor do prvi... ...pa nabildaj malku postovi...polesno kje mi e... Napomena..: ako ne znaesh za jadec...kazi... podobro da brisham...nego da se pravdam...
Абе јас имам предлог,да си ставите сите по една слика од вас,а не да нагаѓаме,па уште ако не ти се погоди...Марли крив.Да го оставиме човекот на раат,а башка гледате,од толку аплоудирање и интернетот му ошол! Тогаш нема ми личи на...црно на бело,чао,пријатно,нема двоумења,троумења,полиумења!
Koj mu najde mana..gledaj deka staviv slika..baska ova prvata ista jas (ozbilno) covekot ima talent 100%. Da me vidis na slika ,ke se zacudis.
...ne...slobodno naj demokratski sekoj moze da najde mana... ..."samo ko mi nadze manu"...neka ja pripazi majka mu... ...nego Lilit ova predlogot...ne ti e losh... ...koj ima m**a i saka...neka poveli...
Jas nemam potreba. Ista sum kako na prvava slika.Apsolutno,samo kosata mi e za 2-3 santimi pokratka. Potvrdija tie sto me znaat na forumot.
Јас немам,искрено,ама љубопитна сум да видам како изгледаат многу форумџики! Мојот кукавичлук се должи на рак-рана од наш прочуен форум,а плус и тука траскам многу глупости па да не испадне дека некој ме знае,па да се резилам од моето либерте,иако во принцип не се срамам oд себе!
Za taa sto si najljubopitna pusti lp,pa ke se zapoznaes. jas taka napraviv i super se druzam so nekoi zenski. Ajde i ti druzi mi se
...da be bona...internet so mana i toa fabrichka... ...reklamirav od prvi...mmm...50 Gigo bajti u shupa...
Абе Марли нема мана,фино си работи човекот,а и како не погодил сите,како до нас да е,па не гледа... како да прави астрална проекција,па зато сите не погодува...