Не личам воопшто... Имам мнооогу потемна коса, формата на лицето ми е овална,очите ми се потемни,носот ми е сличен и устата малку. Стилот си го погодила
Паа косата ми е подолга и доста потемна и повиткана..устата тука ми е негде иам голема уста и малце попуна..маалце потемен тен ...хихи..интересно е ова бее...
Море погодување, браво . Кај ја најде оваа . Обидот ти е успешен, косата си ја погодила, формата на лицето исто, и насмевката , очите си ми ги утнала . И најважно предницата си ја погодила, убаво широкограда . Спојлер Само во такво издание нема да ме видиш (во облеката, шминката, накитот ).
ФБИ, никако неможам да најдам слика како ја замислувам девојкава,ама вака нешто слично http://www.imdb.com/media/rm3955658752/nm1004211 само косата малце подолга,до под уши,и право ишишана
не не, оваа има ептен коси очи и подебела уста, носето може ни е слично, ама моето е помало сепак фала
Да, да, таа е Па може да се каже дека имаме некои сличности. Некои другарки ми викаат дека личам на неа, ама не толку. Јас сум висока и Еспосито има пополни усни од мене.