Мис независна? Теди мече, само со потемна коса? Кате? Артемишн,малку посветла боја очи и потенок нос?
Косата иста боја ми е неодредена,некаде плава-некаде кафена,ама другото неее. Јас имам зелени очи,не се шминкам олку,ниту пак нокти толкави имам некогаш.. интересно у секој случај.. Ти?
Од сите понудени најмногу сличности имам со девојкава со големите обетки, во пределот на очи и уста ... За тебе ќе објавам слика кога ќе налетам на некоја што ми создава силни асоцијации, со оглед на тоа што имам прилично точна претстава, според одреден hint ...
Устата си ми ја погодила, исто и веѓите на последните две слики. Лицето ми е нежно, ама очите ми се кафени
Само потемни очи и тен ... Лилит? Се заиграв на темава ... ама некако имам инспирација ... ми кажаа и дека доста потрефувам ликови Нејтири, само пополни усни и црна коса Старфиш? Боа виста? Шилеа, само без плетенката?
Во право си и за очите и за носот Инаку ко за рандом фотка прилично добро си ме погодила :up: Ти? Спојлер
Мучос далекос Не,воопшто не личам со неа,ептен се разликуваме,јас имам и кафена коса,кафени големи очи,уста голема....Сепак фала за обидот