Реина, фала ти , но немам сличност, црна сум, е сега кога ќе ја испеглам косата, така стои, ептен уба е , погуста
Не ни Артемишн ни Анабел не сте ни приближно блиску. Еднаш имам кажано, мојот аватар е мој личен опис. ЦИА, само кафени очи и малку позаоблено лице? М?
^^ Се снајде м? Одлично ... најблиску освен уште да сум потемна на тен, по исончана и мааалку по полна устата, косата е сега скратена ... Thats it Втора среќа ... Блек свон?
Не,не, .Имам зелени очи,поинаков нос,подруга насмевка.Само бојата на косата може да помине иако мојата е скроз права. .
Малку е поблиску,иако не наоѓам некои големи сличности .Носот е таков,само што очите на девојката повеќе на плаво ми тераат а моите се она баш зелени.Фала нa обидите Џули . TeaЕспосито Не,не воопшто не личам на Џорџи .
Mммм....првата сличност која ја надјов е во косата бидејќи и јас ја носам скоро исто така,само што ми е потемна...друга сличност може кај веѓите Само таа е сличноста ...а иначе како погоди дека имам позаоблено лице
Косата ја носев така летоска, а не ми е толку коскесто лицето. Сеси најблиску до сега. Многу , многу сличен профил, прчаст нос и полна уста. Делумно блиску. А зошто ме замислувате како мижам ? Сега јас: Џули МендиЛејн Sesilija Hipster Трендафилка ( со кафеави очи)
Освен дека сум со шишки и малку обликот на лице и уста др ништо. А за тебе сликата, многу ме асоцираше како целосна појава ...