^^ Очите да. Многу слични. Исто и косата, буквално таква ми е сега. Носот и веѓите не. Нејтири?? Можеби ако девојкава има потемна коса?
anabel-a Според постовите и аватарот, мислам дека сакаш или имаш црвена коса. А за останатото, just guessing!
Анушка Нестле ... само позаоблено буце лице и малку потемни очи позаоблена форма, малку пошироко носе ?
Моми, а мене како ме замислувате, а? Јас имам замисли, ама од телефонов неможам да прикачувам слики, така да ќе почекате некој ден па после ќе видите како изгледате во моите мисли .
јок, нема никакви сличности,слаба сум и имам остри,погруби црти на лицево. Е капчето е погодено. A julie77, таа сликата вториот обид пред некој ден - може да се рече Еве уште еден обид за тебе,сега кога прочитав дека имаш шишки:
Само косата и обликот на лице и тој дел околу устата. Ете прееска кажав веќе која е најблиску до мене.
Па девојки бојата на косата е таа, скоро па иста ко оваа на Мила Кунис, а во ликот само во носот си личам и со двете, такви мали чупави, можда и во устата така полна ко на девојкава од Анабела, други сличности нема за жал. Јас сум по буцкаста во фаца со коса до рамена . Инаку фала девојки, што сте се потрудиле .
Бојата на косата е иста, само ми е малку пократка. Обликот на лицето си ми го погодила, ама имам подебели веѓи и малку поиспрчено носе
Хм, видиш може да се каже некои црти се тука блиску, формата на лице исто ... само очите да се потемни измешани со кафено и бојата на косата посветла ... инаку да формата е таа само сега е скратена. Па и ставот ист А ти ?
Џули на втората слика исто како јас да сум сликана Окото е ептен погодено А во врска со првата слика има нешто во ставот што ме потсеќа на мене иначе немаме допирни точки во цртите