Па и имаме некои сличности со Кејт. Косата и мене ми е кафеава и таа должина некаде... Носот донекаде е тој а и тенот ни е ист... Очите и устата не баш.. Јас имам покрупни и зелени очи а устата ми е доста полничка
Ноуп,неможам да најдам никаква сличност со девојкава,можеби мааалце во долниот долната усна,ама мене ми е поголем Есперанца,исто,не си личам со девојката,ама фризурата ни е скоро иста,деновиве и јас ја носам така,само што немам шишки Кенди вака нешто? или вака Есперанца? Каша? АнаКаренина? Магнолија? DigY
Ноуп Русокоcа не сум,имам темно кафеава коса,слабичка....паа....мислам дека сега се здебелив некое кило,така да не сум слабичка,таман си сум и не ми е бел тенот,онака потемен Иии не личам уопште на девојкава од сликава
Бојата на косата ми е многу слична, од сликата на Циа ми е малку потемна. И должината ми беше таа, ама до пред 2 недели. Сега ја скратив ептен и ми е една педа под рамења. Очите ми се кафени и имам малку подебели и поизразени веѓи. Циа повеќе ми го погодила носето, а и често ставам туш на очите, така што и тука не направила утка
Јас кога ве читам,пред очи ми излегуваат познати актерки Еве дали сум погодила некоја Кенди Спојлер Мисс Независна Спојлер Дузи Спојлер Теодора Спојлер Трендафилка Спојлер Старфиш Спојлер Синтија Спојлер Магнолија Спојлер Гордана Спојлер
Јао,јао,шта смо се преценили. Туку на темата сум...ми личи на филмска ноќ со несоница ради 5 кафиња. Ете на тоа ми личи! Лилит личи на...
Анушка, не баш, а косата да, црнуша, само што е некогаш полувиткана, полуправа или ептен права ко на сликава ко времето е, променлива фала ти
Циа не личам на девојката Можеби само малку во обликот на лицето. Ели вака гледано од страна мн. личам на Никол Кидман, ама не тој начин како што таа е испадната на сликата
Не, не.. далеку сум од девојкава. Имам кафена коса, кафени очи, благи линии и по мил сурат. Ти благодарам во секој случај..
Па еве на тие што ме потсетија сликичките Crazylady Doozy starfish AnaKarenina Libera CIA Gordana Teddybear Miss.Ricci Go-girl Lilbaby Beauchamp Smilly K.i.m Tinkerbelll Иначе tinkerbelll со Кејти личиме само во очите А MissSpark исто со твојата сликичка,во очите и косата(бојата малце)