јас ваква секси плавуша тешко богами, ни со 10 пластични операции и литар хидроген Ама фала Е само високото чело го делиме и слабичката ковчеста конституција :geek:
Не барај друга слика убава сум ако така ме замислуваш ми ласка А Горде не се обидувај да ја погодиш, цел форум се обидува и ништо, јас се откажав одамна, многу е мистериозна
Ам имам речено некогаш низ странициве, е и те веѓиве реков ам пак не можам иста да бидам кај и да е и јас ќе постирам нешчо, само јас Гоу никако не можам да ја погодам, еднаш пробав, ама безуспешна операција незнам, не ми иди никаква слика на ум
Се праам и јас мистериозна како тебе Шала на страна, асоцирај со неколку што ме имаат погодено како Шарлот од Сексот и Градот отприлика во помлада верзија
Горде, така ми рекоа тие од овде што ме знаат и во живо а шо и фали на серијата? Дивајн може и тоа може, само да и ставиме кафени очи во фотошоп
Ами нишо не и фали на серијата, не ја гледам тоа е работата ама ќе најдам јас сликчуле :geek: мож ќе погодам дали личит или не личит