Аууу Сеси ме провали јез да јас немам шишки и носов ми е троа по заоблен, али тука негде сум што се тиче должина на коса, уста, цигара... Иначе јас тебе вака те замислувам Се намачив додека најдам некоја слика според моиве замисли, ама успеав.
Магнолија.... Спојлер Меланхолично заводлива. На моменти Лолита, на моменти Амелија... Сензуална, сексуљава душа. Обично преку постовите доаѓаш со чад од цигари, пепелник, отпушоци, филџан кафе и отисок од црвен кармин (ко некоја асоцијација за Магнолија е ). Бунар. Такви и ти ги замислувам очите. Темни и длабоки. Не многу јасно дали повеќе ти се допаѓаат или те плашат. Што и да е, ги привлекува луѓето... веројатно. Колку што е нивно тоа колку длабок бунарот ќе биде, толку е и твое. Е, на девојкава, единствено темни очи и фалат. Скорпионка, драга Соблекувај гаштите, time to do some ass kissing Спојлер Пошто, као Олива ти смета, као не ја сакаш, као многу прибирлива бе еј! ...ќе се искупам со Баронесс?
Baroness serves as Cobra's intelligence officer and lieutenant to Cobra Commander. With long black hair, black-rimmed glasses, and a black leather outfit, Baroness is a dark, sensual femme fatale whose beauty is matched only by her ruthlessness... That's me! That's me!!!
Најубава, мило ми е што мојата замисла е блиску до реалната . Јас не личам на девојката што си ја постирала, ќе треба да си најдеш друга слика за мене Патем, еве како јас ја замислувам Нејтири
Mарама,иста Mарама,секогаш која ке ја гледам девојкава на јутјуб си мислам дека е Mарамка наша Mногу ме потсетува на тебе
Втор обид, но премногу ми личи на Теодора(овај сакав да кажам дека вака ја замислувам), а незнам зошто.