Гоу златна ти се зафркаваш со мене ќе ти каже Озбилна Ајде во ми личи на те поздравув Озбилна си се знаеме ние ееее
Ме потсеќа на Старфиш, може и грешам, што знам. Можеби Џинџерчајлд. Оваа во фризурата ме потсеќа на girl1985. Старбакс, мејби?
Спојлер Па, формата на лицето тука некаде, иако имам не толку испакната брада. Веѓите ми се потенки од нејзините, устата потенка, кафеави очи имам. Еј да, плава сум, ама потемна. Фала иначе. Џинџер, те читнав во темана дека ти велат оти личиш на Џ.Џоплин и крај - од денеска за мене си копија, само во поцрвенокосо издаЊе. И тАчкица.
Lilit Спојлер malechkata Спојлер calliope Спојлер Magnolija Спојлер Trendafilka Спојлер Mishela Спојлер
Па добро,си личиме малце Само малце мене носот ми е поправ,а устата помалечка Косата должина да,само не ми е брановита туку малце поправа. А ти? На лице иначе
Менди, мене вака на лика си ме погодила - од тоа што можам да го забележам кај доткава на слика, слично изгледаме во профил, само моето носе е мааалку поголемо. Косата - природно руса ми е и не е толку долга.
Ихаа, и тука ме имало, да е жив search bar! Менди, не личам воопшто на девојката. Единствено сега косата како што ми е шишана, должината е тука некаде, само мојата е црвена и побрановита.
Памелче во фацата не си личиме со девојката. Инаку имам шишки. И фризурата не ми е баш иста. Еве слики Спојлер Ти благодарам за обидот. А ти вака нешто?