Есперанса не си личиме. Имам фризура како горе поставената на Џени Анистон, имам други веѓи, устата ми е по друга, очите не ми се такви по форма и зелени ми се, во носот можеби малце.
Менди не не ни приближно, пребела е оваа за мене, особено сеа што сум си исончанка така, си имам боичка и повеќе си се сакам. Сепак фала на обид.
Менди, формата на косата е скоро погодена, само што мојата е некоја кафеаво-плава боја, малку подолга и погуста. Имам подебели веѓи, очите се скоро погодени (не можам точно да проценам ), носот ми е малку подолг од нејзиниот и имам помалку испакната уста. Формата на лицето и вратот се погодени. Охх .. само устата ми е до некаде погодена, другото не. Јас не знам со која позната личност личам, немам видено никоја со слични црти и карактеристики како мене. Абе уникат. Шала на страна, фала за обидите на двете. Сега е мој ред.. Како за прв пат, Менди ме потсеќа на имењачката нејзина, па ајде да си ја пробам среќата со неа. Само малку права потемна коса .. нешто како мојата кафеаво-плава. Џинџерке, мене ме потсеќаш на оваа девојка само мислам дека имаш послаба долна усна и подолга брановидна косичка. А оваа девојка во погледот ме потсеќа на Тенкаи. Таа мислам дека има кафеава коса, рамни шишки или шишки на страна и помалечка уста. Погодив нешто??
Јас имам кафеава коса и шишки, ама во лицето.. иста форма на лице и скоро исти очи,веѓи,слична уста. Тоа,у главном. Инаку фала за обидов, ја обожавам.
Ништо заедничко си немам со девојкава, можеби устата малку ни е слична. А инаку описот доле ти е делумно точен. Имам шишки на страна, а долната усна ми е поголема од горната, но немам нешто мала уста. Јас тебе вака те замислувам, само со кафена коса.
Епа Менди, права лепотица си ко така. Реков дека погледот на девојката ме потсеќа како твојот поради една слика која ја имаше ставено во темата Вашите очи. А јас со девојкава имам слична боја на коса, само што мене ми е како шатирана, внатрешниот дел кафеав а имам плави прамени, ниту скроз кафеава ниту поделена како неа. Имам поинаква форма на веѓи и уста, немам протези. Слични ни се очите и носот. Фала ти.
L-enna , да, помала долна усна и побрановидна косичка, и кафени очи, другите црти на лицето се тука некаде..
Веѓите ми се такви, формата на лицето и очите, да, само косата ми е портокалова, не црвена. Јас вака те замислувам. Се шалам. Вака уствари