Anna-Banana аиии ме израдува , не личам на Деми како помала сега повеќе личам , русокоса сум , и во лицето сум целата како неа само што имам сини очи ..
Glossy-girl a ти ми личиш вака нешто ко ќе те прочитам,само со плава коса те замислувам А rici.aaaaa вака нешто?
Ххахаа истата сум.Само што јас имам помали очи,и ми кафено црни.И имам шапарест нос,имам малку пеѓи.И потемна коса.Али океј добро е,си личиме Иначе јас Divinebutterfly вака те замислувам:
ДивајнБатрфлај згодничка оваа, ама косата ја имав ставено во Каква фризура носите, еве ја: Спојлер И тоа потемна ми е, ова од сонцето е „пожолтена“. И не личам со оваа Стоименовска еве уште еден обид за тебе.
Хахах добро Глоси за косата не можев да најдам нешто како што те замислувам,нешто како на Тејлор Свифт нели?Само потемна Убава ти е А иначе лицето? Личиме,само веѓите ми се мааалце поразлични и очите сини нели,не зеленки,а косата ми е права,не виткана,иначе во бојата е таа A ти? А косата
Еве ја Хипстер, ама со малце поостри црти на лицето Спојлер Плус уште нешто кај момава ме потсеќа на неа ама не се гледа на сликава